Wij zijn Richard en Maaike, en sinds 21-06-2007 onafscheidelijk van elkaar.
Onze grootste droom is om een (zo veel mogelijk) zelfvoorzienend leven op te bouwen in Frankrijk. We zijn bezig met het leren van de Franse taal, en hebben steeds meer contact met mensen die hetzelfde denken als wij, of die al grotendeels zelfvoorzienend leven en wonen.
Waarom willen wij dit? Wij willen de aarde beter gaan behandelen (de aarde kan zonder ons, maar wij kunnen niet zonder de aarde). De grond willen we zuiver en vruchtbaar houden. En uiteraard: een ruimte van liefde creƫren voor onze toekomstige kinderen <3.

Pagina's

zondag 30 september 2018

Verzorgingskleedje maken

Al een tijdje speel ik met het idee om een luier etui te maken voor als we een keertje met onze kleine even weg gaan. Maar dan heb je een luier etui, maar niks om de kleine op te leggen. Dus ben ik aan de slag gegaan met een verschoningsmatje inclusief etui.

De voorbeelden die ik op internet had gevonden, vond ik niet zo mooi/handig/te klein. Dus heb ik deze wat aangepast hier en daar.
Het deel waar de klein op komt te liggen is 60x71 cm, en het etui gedeelte is 18 cm hoog. De vakken zijn opgedeeld in 2x 15 cm en 1x 30 cm.
Aan de bovenkant zijn een paar friemel lintjes gemaakt waar de kleine mee kan spelen tijdens het verschonen. (Geen idee of dat ook echt gebeurt, maar ik vond het een leuk idee).
Verder nog een lint om de bundel bij elkaar te knopen, en klaar!

Dicht geknoopte bundel
Kleedje voor de helft opengevouwen
Tadaaa! :D
Verder zijn er nog meer dingen in de maak voor onze speciale gast.
Heb je een leuk idee wat ik zelf kan maken? Laat het me weten!

Liefs,
Maaike (& kleine)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten